Fothälsan i Lund

Behandlingar  och  Boka tid 

Medicinsk Fotvård

Medicinsk fotvård 

Tid: ca 55min

Pris 590 kr

Lämplig för dig som har mindre problem med huden och naglarna. Passar dig som inte har några direkta fotbesvär, men vill unna dig lite omsorg ändå. Behandlingen inleds med ett aromatiskt avslappnande fotbad.Klippning ,rensning och slipning av naglarna. Filning av fötter , samt en avslutande fotmassage.
Det kan även innehålla behandling av en vårta,en liktorn, nagelklippning, som delbehandling.

Om du har fotsvamp, vid tjocka naglar och tjocka förhårdnader ska du boka

Medicinsk fotvård klassisk.


Ta gärna med dig eget lack om du vill få dina naglar lackade!


Om du har flera liktorn,hälsprickor,vårtor, hud/nagelsvamp , tjocka naglar och tjocka förhårdnader, kartnaglar eller nageltrång. Då skall du istället boka 60 min klassisk eller 70 min extra eller delbehandlingar just för fotens problemområde.


OBS! vill du använda FRISKVÅRDSPENGAR?
Välj då ' fot-friskvård' i behandlingsmenyn!

Medicinsk Fotvår Klassisk

Tid: ca 60

Pris :640

lämplig för dig som har mindre problem med huden och naglarna, som blir så när du regelbundet går på fotvård.
Det är aldrig fel att välja den här mycket sköna och hälsofrämjande fotbehandlingen. Den ger en komplett vårdande behandling av fötterna. Detta passar du för första gången besök på fotvård,eller om du inte har varit hos fotvård på länge.


OBS!Vid tjocka naglar och tjocka förhårdnader ska du boka Medicinsk fotvård klassisk 65 minute


Bedömning och undersökning av fötterna. Fotbad, nagelvård, hjälp med eventuella problem som liktorn, nagelsvamp, vårtor, nageltrång, avlägsna av förhårdnader. Avslutas med en kort, ibland längre (insmörjnings)massage. Rådgivning om fothälsorelaterade problem och åtgärdar ingår alltid. Behandlingen tar ungefär 55 min, max 60 min.


OBS! vill du använda FRISKVÅRDSPENGAR?
Välj då ' fot-friskvård' i behandlingsmenyn!

Medicinsk fotvår klassisk plus

Tid: ca 60min

Pris 699kr

Perfekt för dig som vill se en förbättring på dina fötter och vill ha en avkopplande stund samtidigt.

Behandlingen innehåller ett fotbad, nagelvård med klipp av naglar, hudvård med borttag av förhårdnader, liktorn och vårtor och rådgivning vid ev. problem.
Avslutningvis får du en fot och underbenspeeling med saltskrubb, massage med varm olja och avslutar med nagelbandsolja samt fotcreme. Behandlingen tar ungefär 60 min.


Ta gärna med dig eget lack om du vill få dina naglar lackade!

En behandling med resultat samt en avkopplande stund för dig och dina fötter!


Om du har många nagelsvamp , flera tjocka naglar, många liktorn, och full tjocka förhårdnader. Då skall du istället 70 min extra eller delbehandlingar just för fotens problemområde.


OBS! vill du använda FRISKVÅRDSPENGAR?
Välj då ' fot-friskvård' i behandlingsmenyn!





lack hos oss

Tid: ca 10 min

Pris 100kr

Ni väljer er färg/färger ni önskar. 1 st lager bas-lack appliceras, 2 st lager av färgat lack appliceras med avslutning 1 st lager top-lack. Vi använder O P I.




Medicinsk fotvår klassisk

Extra

Tid: ca 75 min

Pris 760 kr

Om du vill välja detta, maila mig först. För att många bokat högre nivå än vad som behövs.


Passar dig som har flera besvär kring dina fötter. Problemen kan vara nageltrång, hälsprickor, förhårdnader, liktorn, vårtor, sann eller misstänkt fot/nagelsvamp.Behandlingen inleds med ett aromatiskt avslappnande fotbad anpassat för just dina fötter. Klippning, rensning och slipning av naglarna.Behandling av nagelband, nagelbädd, dina fotproblem, avlägsnande av förhårdnader, filning av fötter samt en avslutande fotmassage.Avlastning ges efter behov.Konsultation på hur vi tillsammans kan arbeta för att dina fötter så snabbt som möjligt skall bli friska och glada igen.




Passar dig som ofta utsätter dina ben och fötter för hög belastning genom fysiska aktiviteter. Passar även dig med nedsatt blodcirkulation.
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av nagelband,nagelbädd,dina fötters problemområde, avlägsning av förhårdnader samt filning av fötterna. Avslutningsvis en avslappnande fot och underbensmassage för att lätta upp spänningar, få igång blodcirkulationen samt mjuka upp all muskulatur i ben och fötter.




Medicinsk fotvård+underbensmassage

Tid: ca 75 min

Pris 950kr

Medicinska Fotvård med fotmassage + lack

Tid: ca 85 min

Pris 980 kr

I den här behandlingen skämmer vi bort dig lite extra, Produkterna vi använder är från kända franska varumärken. i den ingår badsalt, fotskrubb,skötselolja. Mer information om Altearah finns på vår produktsida.


Här ingår badsalt fotbad, nagelklippning, vård och polering/pusning av nagelplata och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång, fuktgivande fotingpackning oc peeling av fötterna. lätt massage med Lyxig skötselolja. och lackning av nånaglar avslutar denna behandling.

-Avsett gärna ev. mer tid efter behandling för att vara säker på att lacket torkat helt.
-Kom gärna i sandaletter/ tofflor med öppen tå.




Delbehandlingar Medicinsk Fotvård

DELBEHANDLINGAR MEDICINSK FOTVÅRD


Tid: ca 25 min

Pris 380 kr

Medicinsk fotvård där fokus ligger på ett besvär till exempel liktorn, vårtor 1-3 st eller nageltrång. Behandlingen tar ungefär 25 minuter.

OBS! Denna behandling inkluderar inte nagelklippning, om du vill klippa naglarna medan du hanterar liktorn etc, välj Delbehandling Extra.

Delbehandling Medicinsk Fotvård Extra 

Tid: ca 35 min

Pris 430kr

Medicinsk fotvård delbehandling extra

För dig som vill ha en ekonomiskt prisvärd fotvård och vill se ett gott resultat. Behandlingen innehåller ett fotbad, nagelklipp, liktorn etc, rådgivning och avslutar med enkel insmorning.

Perfekt för dig som vill vara tidseffektiv och även spara en slant.



Fotvård

Fot - Friskvård

Tid: ca 55 min

Pris 750 kr 

Fotvård friskvård innebär att du får tips och råd om vad just dina fötter behöver för att orka bära upp hela kroppen en hel dag.


Behandlingen inleds med fotbad, klippning och slipning av naglar. Eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med fotmassage.


Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas för företagsfriskvård.

Behandlingen är momsbelagd.




Fot - Friskvård Actiway

Tid: ca 55 min

Pris 830kr 

Fotvård friskvård innebär att du får tips och råd om vad just dina fötter behöver för att orka bära upp hela kroppen en hel dag.


Behandlingen inleds med fotbad, klippning och slipning av naglar. Eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med fotmassage.


Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas för företagsfriskvård.

Behandlingen är momsbelagd.


Man kan betala med Actiway, men måste betala extra 10%(då blir det 759kr) för att Actiway drar 10% av din betalning.



Nagelvård

Borttagning av shellack

Tid: ca 15 min

Pris 200 kr

Borttagningen sker med en skonsam slip för att inte skada dina naglar. Därefter ges en vårdande och antiseptisk olja för att stärka och skydda nagel och nagelband.

Borttagning av shellack + medicinsk fotvård+ tålackering

Tid: ca 80 min

Pris 790kr

Denna behandling är till för dig som vill ta bort ditt Schellack på dina tånaglar,få en medicinsk fotvård samt även tårna lackade med vanligt lack.

Presenttips

Världens bästa mamma

Tid: ca 70 min

Pris 700 kr

Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad. Genomgång av fötterna, samt överenskommer om vilken typ av fotvårdsbehandling som skall göras.Därefter sker rensning, klippning och slipning av tånaglar, åtgärd av problemområde, filning av fötter.
Avslutas med en avkopplande fotmassage.
+ ett par strumpor som morsdags-gåva.
(gäller under hela juni månad)

Världens bästa pappa

Tid: ca 70 min

Pris 700 kr

Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad. Genomgång av fötterna, samt överenskommer om vilken typ av fotvårdsbehandling som skall göras. Därefter sker rensning, klippning och slipning av tånaglar, åtgärd av problemområde, filning av fötter. Avslutas med en avkopplande fotmassage. +ett par strumpor som farsdags-gåva. (Gäller under hela november månad)

Vid ovan alla bokning på söndag tillkommer 200 kr.

Vänligen avboka 24 timmar innan utsatt tid. Utebliven tid debiteras med 100% av priset.

Presentkort


Hos oss kan ni köpa Presentkort, perfekt att ge till någon man bryr sig om.

         

          Presentkortet gäller på hela vårat sortiment både i butiken samt alla våra behandlingar.

                                 

Det är inte möjligt att förlänga presentkorten,

utan de gäller i 1 år från och med det köpta datumet.