Fothälsan i Lund

Behandlingar  och  Boka tid 

Medicinsk Fotvård

Medicinsk fotvård 

Tid: ca 50min

Pris 540 kr

Det är aldrig fel att välja den här behandlingen, skulle du tveka. Behandlingen passar dig som går regelbunden på fotvård och inte har extrema problem. Behandlingen innehåller bedömning och undersökning av fötterna, fotbad, nagelvård, hjälp med eventuella problem som liktorn, nagelsvamp, vårtor, nageltrång, avlägsna av förhårdnader. Avslutas med en kort insmörjnings massage. Behandlingen tar ungefär 50min.
Medicinsk fotvård + lack

Tid: ca 60min

Pris 640 kr

Det är aldrig fel att välja den här behandlingen, skulle du tveka. Behandlingen passar dig som går regelbunden på fotvård och inte har extrema problem. Behandlingen innehåller bedömning och undersökning av fötterna, fotbad, nagelvård, hjälp med eventuella problem som liktorn, nagelsvamp, vårtor, nageltrång, avlägsna av förhårdnader. Avslutas med en kort insmörjnings massage.


Ta din egna lack är 570kr
Lack hos oss är 640 kr.
Vi använder OPI, ingår underlack o överlack.

Medicinsk fotvår klassisk

Tid: ca 65min

Pris 590kr

Behandling för dig som aldrig/sällan går på fotvård och har samlat på dig MÅNGA olika besvär på fötterna. Du får en rejäl behandling som sätter dig på fötter igen.Bedömning och undersökning av fötterna. Fotbad, nagelvård, hjälp med eventuella problem som liktorn, nagelsvamp, vårtor, nageltrång, avlägsna av förhårdnader. Avslutas med en kort, ibland längre (insmörjnings)massage. Rådgivning om fothälsorelaterade problem och åtgärdar ingår alltid.


Medicinsk fotvård klassisk+lack

Tid: ca 75 min

Pris 690kr

Medicinsk fotvård klassisk+tålackering
Denna behandling ger dig förutom en klassisk medicinsk fotvård även vackra tånaglar. Lacket du väljer får du med dig.


-Avsett gärna ev. mer tid efter behandling för att vara säker på att lacket torkat helt.
-Kom gärna i sandaletter/ tofflor med öppen tå.


Pensionärers priser är 650kr.


Medicinsk fotvår klassisk

Extra

Tid: ca 85min

Pris 800kr

Passar dig som har flera besvär kring dina fötter. Problemen kan vara nageltrång, hälsprickor, förhårdnader, liktorn, vårtor, sann eller misstänkt fot/nagelsvamp.Behandlingen inleds med ett aromatiskt avslappnande fotbad anpassat för just dina fötter. Klippning, rensning och slipning av naglarna.Behandling av nagelband, nagelbädd, dina fotproblem, avlägsnande av förhårdnader, filning av fötter samt en avslutande fotmassage.Avlastning ges efter behov.Konsultation på hur vi tillsammans kan arbeta för att dina fötter så snabbt som möjligt skall bli friska och glada igen.
Passar dig som ofta utsätter dina ben och fötter för hög belastning genom fysiska aktiviteter. Passar även dig med nedsatt blodcirkulation.
Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av nagelband,nagelbädd,dina fötters problemområde, avlägsning av förhårdnader samt filning av fötterna. Avslutningsvis en avslappnande fot och underbensmassage för att lätta upp spänningar, få igång blodcirkulationen samt mjuka upp all muskulatur i ben och fötter.
Medicinsk fotvård+underbensmassage

Tid: ca 80min

Pris 860kr

Medicinska Fotvård med fotmassage + lack

Tid: ca 90 min

Pris 980 kr

I den här behandlingen skämmer vi bort dig lite extra, Produkterna vi använder är från kända franska varumärken. i den ingår badsalt, fotskrubb,skötselolja. Mer information om Altearah finns på vår produktsida.


Här ingår badsalt fotbad, nagelklippning, vård och polering/pusning av nagelplata och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång, fuktgivande fotingpackning oc peeling av fötterna. lätt massage med Lyxig skötselolja. och lackning av nånaglar avslutar denna behandling.

-Avsett gärna ev. mer tid efter behandling för att vara säker på att lacket torkat helt.
-Kom gärna i sandaletter/ tofflor med öppen tå.
Delbehandlingar Medicinsk Fotvård

DELBEHANDLINGAR MEDICINSK FOTVÅRD


Tid: ca 30min

Pris 350 kr

Medicinsk fotvård där fokus ligger på ett besvär till exempel liktorn, vårtor 1-3 st eller nageltrång. Behandlingen tar ungefär 25 minuter, men högst 30 min.

 
Delbehandling Medicinsk Fotvård Extra 

Tid: ca 40 min

Pris 400kr

Medicinsk fotvård där fokus ligger på ett besvär till exempel flera  liktorn, vårtor 3-5 st eller flera nageltrång. Behandlingen tar ungefär 40 minuter.


Fotvård

Fot - Friskvård

Tid: ca 55 min

Pris 690 kr 

Fotvård friskvård innebär att du får tips och råd om vad just dina fötter behöver för att orka bära upp hela kroppen en hel dag.


Behandlingen inleds med fotbad, klippning och slipning av naglar. Eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med fotmassage.


Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas för företagsfriskvård.

Behandlingen är momsbelagd.
Fot - Friskvård Actiway

Tid: ca 55 min

Pris 759kr 

Fotvård friskvård innebär att du får tips och råd om vad just dina fötter behöver för att orka bära upp hela kroppen en hel dag.


Behandlingen inleds med fotbad, klippning och slipning av naglar. Eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med fotmassage.


Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas för företagsfriskvård.

Behandlingen är momsbelagd.


Man kan betala med Actiway, men måste betala extra 10%(då blir det 759kr) för att Actiway drar 10% av din betalning.Nagelvård

Borttagning av shellack

Tid: ca 15 min

Pris 200 kr

Borttagningen sker med en skonsam slip för att inte skada dina naglar. Därefter ges en vårdande och antiseptisk olja för att stärka och skydda nagel och nagelband.

Borttagning av shellack + medicinsk fotvård+ tålackering

Tid: ca 80 min

Pris 790kr

Denna behandling är till för dig som vill ta bort ditt Schellack på dina tånaglar,få en medicinsk fotvård samt även tårna lackade med vanligt lack.

Presenttips

Världens bästa mamma

Tid: ca 70 min

Pris 700 kr

Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad. Genomgång av fötterna, samt överenskommer om vilken typ av fotvårdsbehandling som skall göras.Därefter sker rensning, klippning och slipning av tånaglar, åtgärd av problemområde, filning av fötter.
Avslutas med en avkopplande fotmassage.
+ ett par strumpor som morsdags-gåva.
(gäller under hela juni månad)

Världens bästa pappa

Tid: ca 70 min

Pris 700 kr

Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad. Genomgång av fötterna, samt överenskommer om vilken typ av fotvårdsbehandling som skall göras. Därefter sker rensning, klippning och slipning av tånaglar, åtgärd av problemområde, filning av fötter. Avslutas med en avkopplande fotmassage. +ett par strumpor som farsdags-gåva. (Gäller under hela november månad)

Vid ovan alla bokning på söndag tillkommer 200 kr.

Vänligen avboka 24 timmar innan utsatt tid. Utebliven tid debiteras med 100% av priset.

Presentkort


Hos oss kan ni köpa Presentkort, perfekt att ge till någon man bryr sig om.

         

          Presentkortet gäller på hela vårat sortiment både i butiken samt alla våra behandlingar.

                                 

Det är inte möjligt att förlänga presentkorten,

utan de gäller i 1 år från och med det köpta datumet.